Kirkland Minoxidil (3 flakon)
Kirkland Minoxidil (3 flakon)
Ára: 10.400 Ft
Kosárba teszek db-ot

hajnövesztő • hajvastagító • hajhullás ellen • illatmentesRaktáron. Szállítási idő a fizetési módtól függően 2-5 nap.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a gyártó úgy módosította a Kirkland minoxidil kiszerelését, hogy egy dobozban 6 flakon (6 havi adag), 1 cseppentő (pipetta) és egy használati utasítás van. Ezért, aki 3 fakont rendel (3 havi adag) és régi vásárló, tehát korábban már kapott használati utasítást és cseppentőt, azoknak sajnos nem tudjuk csak a 3 flakont biztosítani. Aki 3 flakont rendel (3 havi adag), de új vásárló az természetesen megkapja a használati utasítást és a cseppentőt is, de kérjük, hogy azokat őrizze meg, mert következő rendelésre már nekik se tudjuk biztosítani ezeket a 3 flakonhoz. Aki 6 vagy több flakont rendel, annak természetesen minden biztosítva van (cseppentő + használati utasítás) attól függetlenül, hogy korábban rendelt-e vagy sem. 

A Kirkland Minoxidil, 5% minoxidilt tartalmaz és a férfias tipusú hajhullásra fejlesztették ki. Klinikailag bizonyított, hogy az 5% minoxidil nemcsak megállítja, hanem az esetek 80%-ban vissza is fordítja a hajhullást/kopaszodást. Az FDA (az amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerengedélyezési Hivatal) által jóváhagyott hajnövesztő termék.

A terméket folyamatosan kell használni, mert különben visszaáll a használat előtti állapot. Napi kétszeri használat szükséges (reggel, este) a kívánt eredmény eléréséhez. Reggel és este 1 ml minoxidilt szippantson fel az aplikátorral, majd egyenletesen cseppentse, majd masszírozza be a hajas fejbőrbe, vagy csak a megritkult területre/területekre.

A hajvisszanövés ideje egyénfüggő (kor, kopaszság mértéke, genetika stb. befolyásolja). Van akinél két hónap használat után már látható eredmény következik be, de az átlag 3-4 hónap.

Ha szeretne többet megtudni a férfias típusú hajhullásról (AGA) és a Kirkland-ről olvassa el cikkeinket. Klikk ide.

1 flakon 60 ml és 1 havi használatra elegendő.

Kiszerelés: Ha ezt a terméket választja, akkor 3 flakon Kirkland Minoxidilt kap (3 havi adag!), egy aplikátort amivel fel tudja vinni a terméket, és egy angol nyelvű használati utasítást. Tájékoztatjuk vásárlóinkat, hogy 2012. júliusától a gyártó módosított a kiszerelésen és 6 flakonhoz jár 1 pipetta és 1 használati utasítás, így azok a vásárlóink, akik már ezeket a kiegészítőket megkapták korábban előfordulhat, hogy újrarendelésnél csak a flakonokat kapják. Megértésüket köszönjük!

Gyógyszertárban is tud venni 100 Ft körüli összegért megfelelő cseppentőt (pipettát).

Tipp: A hatékonyabb felvitel érdekében javasoljuk, hogy reggel munkábamenet előtt fél órával és este lefekvés előtt szintén fél órával vigye fel a terméket, mert 30 perc szükséges hozzá, hogy a minoxidil folyadék megfelelően felszívódjon.

Figyelmeztetés: Ez a termék férfiak számára lett kifejlesztve. Nők csak dermatológus (bőrgyógyász) engedélyével használhatják! Gyerekektől tartsa távol a terméket! Hűvös, száraz helyen tárolja!