Kirkland Minoxidil (3 flakon)
Kirkland Minoxidil (3 flakon)
Ára: 10.400 Ft
Kosárba teszek db-ot

hajnövesztő • hajvastagító • hajhullás ellen • illatmentesSzállítás*: A termék nincs raktáron, ezért a szállítási idő 10 nap!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a beszállítónk ismételten emelt az árakon, ezért a Kirkland termék mostnatól 600 Ft-tal drágább, 9.390 Ft. Akinek ez túl drága ár, ajánljuk legújabb kiválló 5%-os minoxidil tartalmú készítményünket a Foligain.P5-öt, mely szintén 3 havi adag, de mindösszesen 6.300 Ft! A FOLIGAIN.P5 a jelenleg a piacon kapható legkiválóbb minőségű 5%-os minoxidil készítmény. Mi is kipróbáltuk és az általunk eddig legjobbnak vélt Kirkland Minoxidilnél is jobb eredményeket értünk el vele: visszanövés az elülső, frontális zónában is; érezhető hajvastagodás; kiválló tartás a hajnak. Most bevezető áron mindösszesen 6.300 Ft 3x60ml (3 flakon = 3 havi adag) Foligain.P5!

A Kirkland Minoxidil, 5% minoxidilt tartalmaz és a férfias tipusú hajhullásra fejlesztették ki. Klinikailag bizonyított, hogy az 5% minoxidil nemcsak megállítja, hanem az esetek 80%-ban vissza is fordítja a hajhullást/kopaszodást. Az FDA (az amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerengedélyezési Hivatal) által jóváhagyott hajnövesztő termék.

A terméket folyamatosan kell használni, mert különben visszaáll a használat előtti állapot. Napi kétszeri használat szükséges (reggel, este) a kívánt eredmény eléréséhez. Reggel és este 1 ml minoxidilt szippantson fel az aplikátorral, majd egyenletesen cseppentse, majd masszírozza be a hajas fejbőrbe, vagy csak a megritkult területre/területekre.

A hajvisszanövés ideje egyénfüggő (kor, kopaszság mértéke, genetika stb. befolyásolja). Van akinél két hónap használat után már látható eredmény következik be, de az átlag 3-4 hónap.

Ha szeretne többet megtudni a férfias típusú hajhullásról (AGA) és a Kirkland-ről olvassa el cikkeinket. Klikk ide.

1 flakon 60 ml és 1 havi használatra elegendő.

Kiszerelés: Ha ezt a terméket választja, akkor 3 flakon Kirkland Minoxidilt kap (3 havi adag!), egy aplikátort amivel fel tudja vinni a terméket, és egy angol nyelvű használati utasítást. Tájékoztatjuk vásárlóinkat, hogy 2012. júliusától a gyártó módosított a kiszerelésen és 6 flakonhoz jár 1 pipetta és 1 használati utasítás, így azok a vásárlóink, akik már ezeket a kiegészítőket megkapták korábban előfordulhat, hogy újrarendelésnél csak a flakonokat kapják. Megértésüket köszönjük!

Gyógyszertárban is tud venni 100 Ft körüli összegért megfelelő cseppentőt (pipettát).

Tipp: A hatékonyabb felvitel érdekében javasoljuk, hogy reggel munkábamenet előtt fél órával és este lefekvés előtt szintén fél órával vigye fel a terméket, mert 30 perc szükséges hozzá, hogy a minoxidil folyadék megfelelően felszívódjon.