FOLIGAIN Hajhullás Elleni Kapszula (1 doboz; 120 db kapszula; 2-4 havi adag)
FOLIGAIN Hajhullás Elleni Kapszula (1 doboz; 120 db kapszula; 2-4 havi adag)
ÚJ!

Ára: 18.000 Ft 11.880 Ft

Tisztelt Vásárlóink! A technikai karbantartás és az informatikai fejlesztések tovább tartanak, mint ahogy terveztük, ezért csak február végén nyitjuk újra a webshopot! A pontos nyitási dátumról, majd innen tájékozódhatnak! Addig le lesz zárva a webshop, addig rendelni sem lehet és ügyfélszolgálat sincs! Továbbra is Közép-Európa legkedvezobb kiskereskedelmi áraival várjuk Önöket, és újabb termékekkel fog bővülni kínálatunk, ezért mindenképp érdemes lesz várni! Köszönjük türelmüket és megértésüket!

serkenti a hajnövekedést • csökkenti a hajhullást • a meglévő hajat erősíti, vastagítja • belülről táplálja a szükséges vitaminokkal és ásványi anyagokkal (Saw Palmetto, Biotin, Cink stb.) a hajatRaktáron. Szállítási idő a fizetési módtól függően 2-5 nap.

 A FOLIGAIN Hajhullás Elleni Kapszula tartalmaz minden olyan szükséges vitamint, ásványi anyagot és táplálékkiegészítőt, amely hatékonyan veszi fel a harcot a hajhullás ellen és amely segíti a haj visszanövését. 1 db kapszula tartalmaz:

• 320 mg Saw Palmetto-t

• 1000 mcg Biotint

• 15 mg Cinket

•  30 mg Vitamin B-6-ot

•  40 mg Niacint

•  1000 mg Gingko Bilobát

• és még számos ásványi anyagot és vitamint

Tehát feleslges külön-külön Saw Palmettot, Biotint, Cinket fogyasztania a hajhullás elleni/hajnövesztő "kúrájában", hiszen ebben a komplett táplálékkiegészítőben egyben benne van minden szükséges hajhullás elleni és haj visszanövesztő vitmain, ásványi anyag, nyomelem. 

Azért jelöltük meg, hogy 2-4 hónapra elegendő egy doboz, mert a hivatalos adagolás napi 2 kapszula, ami 120 kapszula esetén 2 hónapra elegendő, viszont véleményünk szerint már napi 1 kapszula rendszeres szedése is nagyon hatékony lehet, ami 4 hónapra elegendővé teszi a kiszerelést.

Kiszerelés: 1 doboz FOLIGAIN Hajhullás Elleni Kapszula (120 db kapszula)
 
Tipp: Vegyen be napi 1-2 kapszulát étkezés közben, vízzel.
 
 

 


X Tisztelt Vásárlóink! A technikai karbantartás és az informatikai fejlesztések tovább tartanak, mint ahogy terveztük, ezért csak február végén nyitjuk újra a webshopot! A pontos nyitási dátumról, majd innen tájékozódhatnak! Addig le lesz zárva a webshop, addig rendelni sem lehet és ügyfélszolgálat sincs! Továbbra is Közép-Európa legkedvezobb kiskereskedelmi áraival várjuk Önöket, és újabb termékekkel fog bővülni kínálatunk, ezért mindenképp érdemes lesz várni! Köszönjük türelmüket és megértésüket!