FOLIGAIN HAJ VISSZANÖVESZTŐ SAMPON férfiaknak 2% Trioxidillal
FOLIGAIN HAJ VISSZANÖVESZTŐ SAMPON férfiaknak 2% Trioxidillal
Ára: 8.500 Ft

A termék jelenleg nem rendelhető!

hajnövesztő • hajhullás ellen • 2% trioxidil • természetes DHT blokkolók • kellemes illatú • szulfát, parabén, ftalát mentesRaktáron. Szállítási idő 3-5 munkanap.

A FOLIGAIN HAJ VISSZANÖVESZTŐ SAMPON a FOLIGAIN termékcsalád egyik legújabb terméke, amely jelenleg a piacon kapható hajnövesztő samponok közül az egyik leghatásosabb. A FOLIGAIN.SR sampon továbbfejlesztett változata. Trioxidilt tartalmaz, amely bizonyítottan az egyik leghatásosabb hajnövesztő, DHT blokkoló összetevő. A trioxidil mellett számos olyan természetes DHT blokkoló összetevőt tartalmaz, melyek sikeresen veszik fel a harcot a férfias típusú kopaszodás ellen:

- Speciális aminosavakat , mint az Arginin HCL, Serine, és Threonine , amelyek a minoxidilhez hasonlóan kálium-csatorna nyitók, és kulcsfontosságúak a hajtüszőben végbemenő mechanizmusokhoz, serkentik a vérellátást, növelik a hajhagyma intenzitását és megakadályozzák a további hajhullást.

- Erős DHT blokkolókat, mint a komló és a zöld tea kivonat

- Szőrtüsző erősítőket, mint például biotin (stimulálja a vérkeringést a fejbőrben)

- Gyulladáscsökkentő növényi kivonatokat (pl. fehér tea kivonat)

 Más hajnövesztő szerekkel kombinálva (FOLIGAIN P5, Rogaine hab, Kirkland Minoxidil stb.) felerősítik egymás hatását, szinergikusan hatnak.

A terméket folyamatosan kell használni, hogy kifejtse a maximális hatást. A gyártó által javasolt heti 3-5 használat helyett mi a heti 2-3 használatot javasoljuk mert a túl gyakori hajmosás (bármilyen samponnal!) kiszáríthatja a fejbőrt és a hajat!

A FOLIGAIN.SR sampont használatkor vigye fel a hajas fejbőrre, majd 1 percig maszírozza azt át. A gyártó által javasolt 3-4 perc helyett mi azt javasoljuk, hogy 1 percig hagyja maximum a fejbőrön a sampont, mert a túl sokáig fenthagyott smpon kiszáríthatja a fejbőrt és a hajat! Végül bővízzel mossa le a terméket.

1 flakon 236 ml, ami heti 2-3 használat mellett 6 hónapig is elegendő lehet.

Kiszerelés: 1db 236 ml flakon.

Tipp: Nem tartalmaz szulfátokat, parabéneket, ftalátokat.