FOLIGAIN TOVÁBBFEJLESZTETT HAJ VISSZANÖVESZTŐ SAMPON 2% Minoxidillel és 2% Trioxidillel
FOLIGAIN TOVÁBBFEJLESZTETT HAJ VISSZANÖVESZTŐ SAMPON 2% Minoxidillel és 2% Trioxidillel
ÚJ!

Ára: 9.100 Ft

A termék jelenleg nem rendelhető!

hajnövesztő • hajhullás ellen • 2% minoxidil • 2% trioxidil • természetes DHT blokkolók • kellemes illatú • szulfát, parabén, ftalát mentesRaktáron. Szállítási idő 3-5 munkanap.

A FOLIGAIN TOVÁBFEJLESZTETT HAJ VISSZANÖVESZTŐ SAMPON 2% Minoxidillel és 2% Trioxidillel a FOLIGAIN termékcsalád egyik legújabb terméke, amely jelenleg a piacon kapható hajnövesztő samponok közül az egyik leghatásosabb. A FOLIGAIN HAJ VISSZANÖVESZTŐ SAMPON továbbfejlesztett változata. A 2% trioxidil mellett 2% minoxidilt tartalmaz, amely bizonyítottan az egyik leghatásosabb hajnövesztő, DHT blokkoló összetevő. A minoxidil és trioxidil mellett számos olyan természetes DHT blokkoló összetevőt tartalmaz, melyek sikeresen veszik fel a harcot a férfias típusú kopaszodás ellen:

- Speciális aminosavakat , mint az Arginin HCL, Serine, és Threonine , amelyek a minoxidilhez hasonlóan kálium-csatorna nyitók, és kulcsfontosságúak a hajtüszőben végbemenő mechanizmusokhoz, serkentik a vérellátást, növelik a hajhagyma intenzitását és megakadályozzák a további hajhullást.

- Erős DHT blokkolókat, mint a komló és a zöld tea kivonat

- Szőrtüsző erősítőket, mint például biotin (stimulálja a vérkeringést a fejbőrben)

- Gyulladáscsökkentő növényi kivonatokat (pl. fehér tea kivonat)

Más hajnövesztő szerekkel kombinálva (FOLIGAIN P5, Rogaine hab, Kirkland Minoxidil stb.) felerősítik egymás hatását, szinergikusan hatnak.

A terméket folyamatosan kell használni, hogy kifejtse a maximális hatást. A gyártó által javasolt heti 3-5 használat helyett mi a heti 2-3 használatot javasoljuk mert a túl gyakori hajmosás (bármilyen samponnal!) kiszáríthatja a fejbőrt és a hajat!

A FOLIGAIN TOVÁBFEJLESZTETT HAJ VISSZANÖVESZTŐ SAMPON 2% Minoxidillel és 2% Trioxidillel sampont használatkor vigye fel a hajas fejbőrre, majd 1 percig maszírozza azt át. A gyártó által javasolt 3-4 perc helyett mi azt javasoljuk, hogy 1 percig hagyja maximum a fejbőrön a sampont, mert a túl sokáig fenthagyott sampon kiszáríthatja a fejbőrt és a hajat! Végül bővízzel mossa le a terméket.

1 flakon 240 ml, ami heti 2-3 használat mellett 6 hónapig is elegendő lehet.

Kiszerelés: 1db 240 ml flakon.

Tipp: Nem tartalmaz szulfátokat, parabéneket, ftalátokat.