Rogaine Hab Special Christmas Offer (1 flakon)
Rogaine Hab Special Christmas Offer (1 flakon)
ÚJ!

Ára: 9.500 Ft 6.935 Ft

A termék jelenleg nem rendelhető!

hajnövesztő • hajhullás ellen • 2 perc száradási idő • illatmentes
A termék jelenleg nincs raktáron, ezért nem tudják megrendelni. 2-3 hét múlva érkezik az újabb szállítmány, akkor tudják újból megrendelni. 1-2 hét!!

ELFOGYOTT!

Speciális karácsonyi akciónk keretében 40 darab Rogaine habot rendkívül kedvezményes áron, 6.935 Ft-ért bocsátunk vásárlóink számára megvételre. Aki 4 darabot rendel, az bontatlan originál kiszerelésben kapja a terméket, ugyanis egy dobozban 4 db flakon van. A flakonok lejárati ideje 2020. január 31.

A Rogaine hab (Rogaine Foam) 5% minoxidilt tartalmaz és a férfias tipusú hajhullás ellen  fejlesztették ki. Klinikailag bizonyított, hogy a Rogaine nemcsak megállítja, hanem az esetek 80%-ban vissza is fordítja a hajhullást/kopaszodást. Az FDA (az amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerengedélyezési Hivatal) által jóváhagyott hajnövesztő termék.

A terméket folyamatosan kell használni, mert különben visszaáll a használat előtti állapot. Napi kétszeri használat szükséges (reggel, este) a kívánt eredmény eléréséhez. Reggel és este egy fél kupaknyi habot masszírozzon be a hajas fejbőrbe vagy csak a megritkult területre/területekre. A hab 2 percen belül megszárad, így kényelmesen használható reggel munkába indulás előtt is.

A hajvisszanövés ideje egyénfüggő (kor, kopaszság mértéke, genetika stb. befolyásolja). Van akinél két hónap használat után már látható eredmény következik be, de az átlag 3-4 hónap.

Ha szeretne többet megtudni a férfias típusú hajhullásról (AGA) és a Rogaine-ről olvassa el cikkeinket. Klikk ide.

1 flakon 60 ml és 1 havi használatra elegendő.

Gyártó: Johnson&Johnson (korábban: Pfizer)

Kiszerelés: 1db flakon.

Tipp: A hatékonyabb felvitel érdekében javasoljuk, hogy közvetlenül a hajas fejbőrre fújja a habot és úgy maszírozza el.

Figyelmeztetés: Ez a termék férfiak számára lett kifejlesztve. Nők csak dermatológus (bőrgyógyász) engedélyével használhatják! Gyerekektől tartsa távol a terméket! Hűvös, száraz helyen tárolja! Használat után szapannal alaposan mosson kezet!