Kirkland Hab Kiárusítás (1 flakon)
Kirkland Hab Kiárusítás (1 flakon)
ÚJ!

Ára: 6.700 Ft 3.350 Ft

Tisztelt Vásárlóink! A technikai karbantartás és az informatikai fejlesztések tovább tartanak, mint ahogy terveztük, ezért csak február végén nyitjuk újra a webshopot! A pontos nyitási dátumról, majd innen tájékozódhatnak! Addig le lesz zárva a webshop, addig rendelni sem lehet és ügyfélszolgálat sincs! Továbbra is Közép-Európa legkedvezobb kiskereskedelmi áraival várjuk Önöket, és újabb termékekkel fog bővülni kínálatunk, ezért mindenképp érdemes lesz várni! Köszönjük türelmüket és megértésüket!

hajnövesztő • hajhullás ellen • 5% minoxidil • Rogaine helyettesítő • 2 perc száradási idő • illatmentes • hab formátumRaktáron. Szállítási idő a fizetési módtól függően 2-5 nap.

A flakonok lejárati ideje 2020. december 31. Ezért a nagy kedvezmény. Utólagos reklamációt nem tudunk elfogadni, hogy a termékek lejárati ideje 2020. december 31. és ezért nem kéri a terméket, mert erről a vásárlót tájékoztattuk!

A Kirkland Hab 5% minoxidilt tartalmaz és a férfias tipusú hajhullás ellen  fejlesztették ki. Összetevőiben megegyezik a népszerű Rogaine habbal, viszont árban jóval kedvezőbb. Annek ellenére, hogy a Kirkland Hab olcsóbb a hab állaga, tartása jobb, mint a Rogaine-é. Klinikailag bizonyított, hogy nemcsak megállítja, hanem az esetek 80%-ban vissza is fordítja a hajhullást/kopaszodást. Az FDA (az amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerengedélyezési Hivatal) által jóváhagyott hajnövesztő termék.

A terméket folyamatosan kell használni, mert különben visszaáll a használat előtti állapot. Napi kétszeri használat szükséges (reggel, este) a kívánt eredmény eléréséhez. Reggel és este egy fél kupaknyi habot masszírozzon be a hajas fejbőrbe vagy csak a megritkult területre/területekre. A felvitel után alaposan mosson kezet! A hab 2 percen belül megszárad, így kényelmesen használható reggel munkába indulás előtt is.

A hajvisszanövés ideje egyénfüggő (kor, kopaszság mértéke, genetika stb. befolyásolja). Van akinél két hónap használat után már látható eredmény következik be, de az átlag 3-4 hónap.

Ha szeretne többet megtudni a férfias típusú hajhullásról (AGA) olvassa el cikkeinket.Klikk ide.
 
1 flakon 60 ml és 1 havi használatra elegendő napi kétszeri használat mellett.
 
Kiszerelés: 1db flakon.
 
Tipp: A hatékonyabb felvitel érdekében javasoljuk, hogy közvetlenül a hajas fejbőrre fújja a habot és úgy maszírozza el.
 
Figyelmeztetés: Ez a termék férfiak számára lett kifejlesztve. Nők csak dermatológus (bőrgyógyász) engedélyével használhatják! Gyerekektől tartsa távol a terméket! Hűvös, száraz helyen tárolja! Használat után szapannal alaposan mosson kezet!
 

X Tisztelt Vásárlóink! A technikai karbantartás és az informatikai fejlesztések tovább tartanak, mint ahogy terveztük, ezért csak február végén nyitjuk újra a webshopot! A pontos nyitási dátumról, majd innen tájékozódhatnak! Addig le lesz zárva a webshop, addig rendelni sem lehet és ügyfélszolgálat sincs! Továbbra is Közép-Európa legkedvezobb kiskereskedelmi áraival várjuk Önöket, és újabb termékekkel fog bővülni kínálatunk, ezért mindenképp érdemes lesz várni! Köszönjük türelmüket és megértésüket!