Férfias tipusú hajhullás (AGA) II. rész

A II. részből megtudhatja, hogy pontosan mi okozza a férfias típusú hajhullást (AGA-t), hogyan osztályozzák a kopaszságot és, hogy milyen valóban hatékony szerekkel fordítható vissza, állítható meg a kopaszodás.


2010-07-29 21:47
Férfias típusú hajhullás (AGA) I.rész

Hazánk még mindig a sarlatánok és boszorkányok országa... legalábbis ami a férfias típusú hajhullás (Androgén Alopécia (AGA)) kezelését illeti. A cikk elmondja, hogy milyen hibákat követhetünk el, milyen hatástalan termékeket próbálhatunk ki és milyen fölösleges köröket futhatunk le, mielőtt a bizonyítottan hatékony szereket kezdjük el használni. Továbbá arról is szó lesz, hogy miről ismerhetjük fel, hogy férfias típusú hajhullásunk van. Ha sok időt és pénzt akar spórolni olvassa el cikksorozatunk I. részét!

 


2017-05-05 14:21

1-2/2 [1-2]

X Kisebb csúszás alakult ki a csomagok összekészítésében, ezért január 25-ig fogja mindenki megkapni a rendelését. Aki nem tud eddig várni kérjük email-ben jelezze és visszautaljuk az összeget! Február 15-ig zárva tart a webáruház, addig nem tudnak rendelni! Köszönjük megértésüket!