Férfias tipusú hajhullás (AGA) II. rész

A II. részből megtudhatja, hogy pontosan mi okozza a férfias típusú hajhullást (AGA-t), hogyan osztályozzák a kopaszságot és, hogy milyen valóban hatékony szerekkel fordítható vissza, állítható meg a kopaszodás.


2010-07-29 21:47
Férfias típusú hajhullás (AGA) I.rész

Hazánk még mindig a sarlatánok és boszorkányok országa... legalábbis ami a férfias típusú hajhullás (Androgén Alopécia (AGA)) kezelését illeti. A cikk elmondja, hogy milyen hibákat követhetünk el, milyen hatástalan termékeket próbálhatunk ki és milyen fölösleges köröket futhatunk le, mielőtt a bizonyítottan hatékony szereket kezdjük el használni. Továbbá arról is szó lesz, hogy miről ismerhetjük fel, hogy férfias típusú hajhullásunk van. Ha sok időt és pénzt akar spórolni olvassa el cikksorozatunk I. részét!

 


2017-05-05 14:21

1-2/2 [1-2]

X Tisztelt Vásárlóink! A technikai karbantartás és az informatikai fejlesztések tovább tartanak, mint ahogy terveztük, ezért csak február végén nyitjuk újra a webshopot! A pontos nyitási dátumról, majd innen tájékozódhatnak! Addig le lesz zárva a webshop, addig rendelni sem lehet és ügyfélszolgálat sincs! Továbbra is Közép-Európa legkedvezobb kiskereskedelmi áraival várjuk Önöket, és újabb termékekkel fog bővülni kínálatunk, ezért mindenképp érdemes lesz várni! Köszönjük türelmüket és megértésüket!