Kapcsolat

Mielőtt írna kérjük olvassa el az alábbi tájékoztatót:

Kedves vásárlónk!

A koronavírus helyzet miatt kisebb késés alakult ki a csomagok kiszállításában. A kiírt 3-5 munkanap helyett 7-8 munkanap is lehet a szállítási idő. Ettől függetlenül mindenki meg fogja kapni a rendelését. 

 

Munkánkat az alábbiakkal tudja segíteni:

1. Pontosan adja meg a szállítási címet! Adjon meg emeletet, ajtót, illetve ha munkahelyre, kollégiumba, iskolába, kórházba rendelte a terméket, a cég / intézmény nevét és azon belül a pontos osztályt, irodát stb.

2. Elküldi telefonszámát email-ben a gördülékenyebb kiszállítás érdekében.

(amennyiben megadta már ezeket az adatokat, Önnek nincs tennivalója).

3 Nem ír levelet, hogy mikor kapja meg a csomagját! Minden levélre való válaszolás a csomagösszekészítést, csomagfeladást és a csomagszállítást lassítja! Ezen okból kifolyólag, ha mégis érdkelődik, hogy mikor kapja meg csomagját, sajnos akkor sem áll módunkban válaszolni! Akinél valóban komoly csúszás van vagy pedig nem tudjuk valmailyen okból teljesíteni a rendelését (például készlethiány) mi írunk illetve visszautaljuk az összeget ha szükséges (banki átutalásos, bankkártyás fizetés esetén). 

Köszönjük megértését!

********

Kedves vásárlóink/érdeklődők!

Munkanapokon igyekszünk az email-ekre 24 órán belül válaszolni. Hétvégén és munkaszüneti napokon nincsen ügyfélszolgálat!

 

E-mail: , vagy írja meg kérdését nekünk az alábbi ürlap segítségével, és 24 órán belül válaszolunk.
A telefonszám megadása nem kötelező.
Üzenet küldés
Név:

E-mail:

Telefonszám:

Üzenet: