Melatonin 1 mg (1 doboz; 90 db)
Melatonin 1 mg (1 doboz; 90 db)
Ára: 3.990 Ft
Kosárba teszek db-ot

álmatlanság ellen • immunrendszer erősítő • antioxidáns • szívbetegségek ellen • cukorbetegségek ellen • Alzheimer-kór késleltetésére • elhízás ellen
A termék jelenleg nincs raktáron, ezért nem tudják megrendelni. 2-3 hét múlva érkezik az újabb szállítmány, akkor tudják újból megrendelni. JELENLEG NEM RENDELHETŐ!

A melatonin egy természetes hormon, mely az ébrenléti és alvási ciklusainkat szabályozza. Továbbá a melatonin a sejtjeink egészségi állapotában játszik szerepet azzal, hogy a sejtmembránon könnyedén átjutva védi azokat a szabadgyökök támadásai ellen. Mivel szükség van rá az alvási/ébrenlét ciklusok szabályozásához, és hogy beállítsuk a test napi ritmusát, széles körben alkalmazzák a nyugodt alvás biztosítására, mely végső soron az optimális energiaszint, az izmok regenerálódása és az általános egészségi állapot szempontjából elengedhetetlen.

A Melatonin kritikus szerepet játszik a test napi ritmusának szabályozásában. A kutatások alapján a melatonin kiegészítőként történő fogyasztása elősegíti az alvást, megrövidíti az elalváshoz szükséges időt, csökkenti az éjjeli felébredések előfordulását, javítja az alvás minőségét, valamint segít szabályozni az esetleges utazás vagy műszakváltás által megzavart alvásciklusokat.

A Melatonin természetes megoldást biztosít az álmatlanság ellen a receptre kapható gyógyszerek okozta mellékhatások nélkül. Nincs másnapi kótyagosság, koncentrációzavar.

A Melatonin az immunrendszert is erősíti, valamint néhány, hormonális működéssel összefüggésbe hozható rákos megbetegedés elharapódzását is meggátolja, ilyen pl. a prosztata-és a mellrák. Egy ideje azt feltételezik, hogy a mesterséges elektromágneses terek mentén lakók között tapasztalt nagyszámú rákos megbetegedés a melatoninszint csökkenésének eredménye is lehet. Az alacsony melatoninszint az alvászavarokkal is összefüggésbe hozható, és az idősek körében egyre gyakoribb insomniáért is felelős.

A Melatonin erős antioxidáns is. Míg a legtöbb antioxidáns a sejtek egy-egy speciális területét veszik célba, a melatonin a sejtek teljes területén képes mozogni, széleskörű védelmet nyújtva ezzel a szabadgyökök ellen. Mi több, a melatonin speciális védelmet nyújt a sejtmagok számára is, ahol a DNS is megtalálható. Ez azért fontos, mivel a sejtmag teszi lehetővé a sejt számára, hogy regenerálja saját magát.

Mivel a melatonin speciális védelmet nyújt a sejtmagban található DNS számára, és mivel az agysejtekben zajló oxidációs folyamatok ellen is hat, néhány tudós azt feltételezi, hogy segíthet lelassítani az öregedés hatásait. A Melatonin a halmozott fejfájásrohamok ellen is hatásos, valamint csökkenti a szemekben jelentkező nyomást egészséges emberek esetében.

A Melatonint 1-2 órával lefekvés előtt célszerű bevenni. Szükség szerint alkalmazzuk, ne pedig minden este. Az alvás javítására napi 1-3 mg javasolt.

A melatonin egyeseknek közismerten segít a jobb alvásban, így kapta az "álomhormon" becenevet. Belső óránk szabályozása csak egyike az egészségre gyakorolt kedvező hatásainak. A tudósok széleskörű vizsgálatokra alapozva fedezték fel, hogy ez a hormon jótékony hatást gyakorol mindenre, a szívbetegségtől kezdve a cukorbetegségen át a csontok egészségéig és az elhízásig. Mindenekelőtt pedig genetikai állományunkat is megóvhatja, és megvédhet bennünket az öregedéssel összefüggő betegségekkel szemben. A klinikai elővizsgálatok kimutatták, hogy a melatonin akár 20%-kal is növelte az állatok élettartamát tovább fenntartva a fiatalkori jellegzetességeiket. Tudományos bizonyosságot nyert, hogy a melatonin számos anyagcsere-működésben játszik kulcsfontosságú szerepet, így az antioxidáns- és idegi védelemben, a gyulladáscsökkentésben, és az immunrendszer megóvásában. További részletes információkért olvassa el az alábbi tudományos cikket:

http://www.tenyek-tevhitek.hu/csaktagoknak/melatonin-elso-resz.php

Összefoglava a melatonin hatékony:

  • álmatlanság ellen
  • immunrendszer erősítő
  • nagyon erős antioxidáns
  • szívbetegségek ellen
  • rák kialalkulása ellen
  • cukorbetegségek ellen
  • az Alzheimer-kór késleltetésére
  • az elhízás/túlsúlyosság ellen

1 doboz 90 db 1 mg-os tablettát tartalmaz. 

NEM tartalmaz mesterséges színezéket, NEM tartalmaz ízesítőt vagy édesítőt, NEM tartalmaz tartósítószert, NEM tartalmaz cukrot, NEM tartalmaz élesztőt, NEM tartalmaz tejet, NEM tartalmaz laktózt, NEM tartalmaz szóját, NEM tartalmaz glutént, NEM tartalmaz búzát, NEM tartalmaz nátriumot, NEM tartalmaz keményítőt.

Kiszerelés: 1 doboz Melatonin.

Tipp: A Melatonint 1-2 órával lefekvés előtt célszerű bevenni. Szükség szerint alkalmazzuk, ne pedig minden este. Az alvás javítására napi 1-3 mg javasolt.

Figyelmeztetés: Gyerekektől tartsa távol a terméket! Hűvös, száraz helyen tárolja! Terhes és szoptató nőknek javasoljuk, hogy kérjék ki háziorvosuk, gyógyszerészük szakvéleményét!