REVITA Sampon
REVITA Sampon
ÚJ!

Ára: 8.000 Ft

A termék jelenleg nem rendelhető!

hajnövesztő • hajhullás ellen • természetes DHT blokkolók (koffein, emu olaj stb.) • ketokonazol tartalmú (leghatásosabb hajnövesztő a minoxidil után) • kellemes illatú • Sodium Laureth Sulfate mentesA termék jelenleg nincs raktáron, ezért nem tudják megrendelni. 2-3 hét múlva érkezik az újabb szállítmány, akkor tudják újból megrendelni. JELENLEG NEM RENDELHETŐ!!

A Revita Sampon, a jelenleg a piacon kapható hajnövesztő samponok közül a leghatásosabb. Az eddigi hajhullás elleni samponokban lévő leghatásosabb hajnövesztő összetevők a koffein és a ketokonazol voltak. A Revita Sampon a legelső sampon amely mindkét bizonyítottan hatásos összetevőt tartalmazza. Továbbá számos olyan természetes DHT blokkoló összetevőt tartalmaz, melyek sikeresen veszik fel a harcot a férfias típusú kopaszodás ellen: emu olaj, rooibos tea, biotin, procyanidin B-2, további gyógykivonatok.

Más hajnövesztő szerekkel kombinálva (FOLIGAIN P2, Rogaine hab, Kirkland Minoxidil) felerősítik egymás hatását, szinergikusan hatnak.

A terméket folyamatosan kell használni, hogy kifejtse a maximális hatást. A gyártó (DS Laboratories) által javasolt heti 5 használat helyett mi a heti 2 használatot javasoljuk, mert a túl gyakori hajmosás (bármilyen samponnal!) káros a fejbőrre és a hajhagymákra.

A Revita sampont használatkor vigye fel a hajas fejbőrre, majd 1-2 percig maszírozza azt át. Után öblítse le langyos vízzel, majd ismét vigye fel a sampont és most 3-5 percig hagyja rajta. Végül bővízzel mossa le a terméket.

1 flakon 205 ml, ami heti 2 használat mellett 4-5 hónapig is elegendő.

Gyártó: DS Laboratories

Kiszerelés: 1db 205 ml flakon.

Tipp: Nem tartalmaz Sodium Lureth Sulfate-ot, ami az arra érzékenyeknek fontos lehet.