Kirkland Minoxidil Refill (utántöltő) (3 flakon)
Kirkland Minoxidil Refill (utántöltő) (3 flakon)
Ára: 10.400 Ft 3.640 Ft

A Black Friday akciónak vége! Rengeteg rendelés jött be, ezért most lezárjuk egy kicsit a webshopot, hogy mindenkinek össze tudjuk készíteni a csomagját. A nagyon sok rendelés miatt innentől számítva (2021.11.23.) két hét is lehet, amíg az összes vásárló megkapja a rendelését. Akinek nem jó ez a hosszú várakozási idő az kérjük jelezze email-ben és visszautaljuk az összeget!

jelenleg a piacon kapható leghatásosabb minoxidil készítmény • hajnövesztő • szakállnövesztő • hajvastagító • hajhullás ellen • illatmentes • 5% minoxidilRaktáron. Szállítási idő 3-5 munkanap.

A termék lejárati dátuma 2021. augusztus 31.! Ezért a nagy akció! A termék lejáratára vonatkozó reklamációt nem áll módunkban kezelni, mert arról a vásárlót előzetesen tájékoztattuk!

Ez a fajta kiszerelés csak a 3 flakont tartalmazza! Amennyiben a cseppentőre és a használati utasításra is igényt tart kérem vásárolja meg a teljes dobozos 6 flakonos kiszerelést.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a gyártó úgy módosította a Kirkland minoxidil kiszerelését, hogy egy dobozban 6 flakon (6 havi adag), 1 cseppentő (pipetta) és egy használati utasítás van. 

A Kirkland Minoxidil, 5% minoxidilt tartalmaz és a férfias tipusú hajhullásra fejlesztették ki. Klinikailag bizonyított, hogy az 5% minoxidil nemcsak megállítja, hanem az esetek 80%-ban vissza is fordítja a hajhullást/kopaszodást. Az FDA (az amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerengedélyezési Hivatal) által jóváhagyott hajnövesztő termék. Szakállnövesztésre is alkalmas, de előtte kérje ki dermatológusa (bőrgyógyásza) tanácsát!

A terméket folyamatosan kell használni, mert különben visszaáll a használat előtti állapot. Napi kétszeri használat szükséges (reggel, este) a kívánt eredmény eléréséhez. Reggel és este 1 ml minoxidilt szippantson fel az aplikátorral, majd egyenletesen cseppentse, majd masszírozza be a hajas fejbőrbe, vagy csak a megritkult területre/területekre.

A hajvisszanövés ideje egyénfüggő (kor, kopaszság mértéke, genetika stb. befolyásolja). Van akinél két hónap használat után már látható eredmény következik be, de az átlag 3-4 hónap.

Ha szeretne többet megtudni a férfias típusú hajhullásról (AGA) és a Kirkland-ről olvassa el cikkeinket. Klikk ide.

1 flakon 60 ml és 1 havi használatra elegendő.

Kiszerelés: Ha ezt a terméket választja, akkor 3 flakon Kirkland Minoxidilt kap (3 havi adag!), aplikátor (cseppentő) és használati utasítás nem jár hozzá.

Gyógyszertárban is tud venni 100 Ft körüli összegért megfelelő cseppentőt (pipettát).

Tipp: A hatékonyabb felvitel érdekében javasoljuk, hogy reggel munkábamenet előtt fél órával és este lefekvés előtt szintén fél órával vigye fel a terméket, mert 30 perc szükséges hozzá, hogy a minoxidil folyadék megfelelően felszívódjon.

Figyelmeztetés: Ez a termék férfiak számára lett kifejlesztve. Nők csak dermatológus (bőrgyógyász) engedélyével használhatják! Gyerekektől tartsa távol a terméket! Hűvös, száraz helyen tárolja! Használat után szapannal alaposan mosson kezet!

 

X A Black Friday akciónak vége! Rengeteg rendelés jött be, ezért most lezárjuk egy kicsit a webshopot, hogy mindenkinek össze tudjuk készíteni a csomagját. A nagyon sok rendelés miatt innentől számítva (2021.11.23.) két hét is lehet, amíg az összes vásárló megkapja a rendelését. Akinek nem jó ez a hosszú várakozási idő az kérjük jelezze email-ben és visszautaljuk az összeget!