FOLIGAIN TOVÁBBFEJLESZTETT HAJ VISSZANÖVESZTŐ KEZELÉS férfiaknak 5% Minoxidillel és 5% Trioxidillel (1 flakon)
FOLIGAIN TOVÁBBFEJLESZTETT HAJ VISSZANÖVESZTŐ KEZELÉS férfiaknak 5% Minoxidillel és 5% Trioxidillel (1 flakon)
Ára: 12.000 Ft

A termék jelenleg nem rendelhető!

hajnövesztő • hajvastagító • hajhullás ellen • 5% minoxidil • 5% trioxidil • természetes DHT blokkolók • szulfát, parabén, ftalát mentesRaktáron. Szállítási idő 3-5 munkanap.

A FOLIGAIN HAJ VISSZANÖVESZTŐ KEZELÉS férfiaknak 5% Minoxidillel és 5% Trioxidillel  egy komplex megoldás a hajhullás ellen. Nem csak a jelenleg a hajhullás ellen a leghatékonyabb 5%-os minoxidilt tartalmazza, hanem emellett még számos más hajhullás ellen hatásos hatóanyagot is. Ezek közül kiemelkedik a trioxidil, amely egy hármas hatású komplex bioaktív összetevőkkel (1. Vastagítja a hajat. 2. Táplálja a hajat. 3. Hidratálja a fejbőrt.). De ezen kívül tartalmaz még: nano- és rézpeptideket, adenozint, cinket, biotint, saw palmetto-t, ginzenget, mezei zsurlót, aloe vera kivonatot, procyanidin B-2, C-1-et és még számos összetevőt, amelyek mind elősegítik a férfia típusú (AGA) hajhullás megállítását és a haj visszanövését. Szulfát, parabén, ftalát mentes.

A terméket folyamatosan kell használni, hogy kifejtse a maximális hatást. Napi kétszeri használat szükséges (reggel, este) a kívánt eredmény eléréséhez. Reggel és este négyszer fújjon a kívánt terület(ek)re a spray fejjel, majd egyenletes masszírozza be a hajas fejbőrbe, vagy csak a megritkult területre/területekre. Vigyázzon, hogy szembe ne kerüljön, majd szapannal és bő vízzel mosson kezet.

Kiszerelés: 1db 59 ml flakon.

Tipp: Kiváló kiegészító Foligain folyadék (FOLIGAIN.P5) vagy Rogaine hab, Kirkland hab mellé. Használja reggel megszokott hajtermékét este pedig HELYETTE a FOLIGAIN HAJ VISSZANÖVESZTŐ KEZELÉS férfiaknak 5% Minoxidillel és 5% Trioxidillel-t vagy fordítva. Soha ne használja egymás után a két terméket és soha ne haladja meg a napi előírt mennyiséget! (Tehát például:

1 ml FOLIGAIN.P5 reggel + 4 fújás FOLIGAIN HAJ VISSZANÖVESZTŐ KEZELÉS este

vagy

fél kupak Rogaine hab reggel + 4 fújás FOLIGAIN HAJ VISSZANÖVESZTŐ KEZELÉS este

vagy 

4 fújás FOLIGAIN HAJ VISSZANÖVESZTŐ KEZELÉS reggel + fél kupak kirkland hab este stb.) 

Az osztott használattal több hasznos hajnövesztő tápanyaghoz hozzájut a fejbőrük és a termékek is tovább kitartanak. 

Figyelmeztetés: Ez a termék férfiak számára lett kifejlesztve. Nők csak dermatológus (bőrgyógyász) engedélyével használhatják! Gyerekektől tartsa távol a terméket! Hűvös, száraz helyen tárolja! Használat után szapannal alaposan mosson kezet!