Regaine Hab Nőknek (2 flakon)
Regaine Hab Nőknek (2 flakon)
Ára: 31.250 Ft 25.000 Ft
Kosárba teszek db-ot

kifejezetten nőknek fejlesztve • 4 havi adag • hajnövesztő • hajhullás ellen • 2 perc száradási időRaktáron. Szállítási idő 3-5 munkanap.

A terméket folyamatosan kell használni, mert különben visszaáll a használat előtti állapot. Napi egyszeri használat szükséges (reggel vagy este) a kívánt eredmény eléréséhez. Reggel vagy este egy fél kupaknyi habot masszírozzon be a hajas fejbőrbe vagy csak a megritkult területre/területekre. A hab 2 percen belül megszárad, így kényelmesen használható reggel munkába indulás előtt is.

A hajvisszanövés ideje egyénfüggő (kor, kopaszság mértéke, genetika stb. befolyásolja). Van akinél két hónap használat után már látható eredmény következik be, de az átlag 3-4 hónap. Vannak emberek, akiknél nem használ a szer használata.

1 flakon 60 ml és 2 havi használatra elegendő.

Gyártó: Johnson&Johnson 

Kiszerelés: 2 db flakon.

Tipp: A férfi Rogaine habbal szemben csak napi egyszer kell alkalmazni! Fél kupaknyi adagot masszírozzon bele a hajas fejbőrbe! A hatékonyabb felvitel érdekében javasoljuk, hogy közvetlenül a hajas fejbőrre fújja a habot és úgy maszírozza el.

Figyelmeztetés: Ez a termék nők számára lett kifejlesztve. Gyerekektől tartsa távol a terméket! Hűvös, száraz helyen tárolja! Használat után szapannal alaposan mosson kezet!


X Tisztelt Vásárlóink! 2024. február 29-ig szabadságon vagyunk. Rendelni tudnak, de rendelésük csak február 29-e után kerül feladásra. A csomagok feladása a rendelések sorrendjében történik, tehát akik február 3-án rendelnek, azoknak jóval hamarabb kerül feladásra a rendelése, mint akik február 18-án rendelnek. A szabadság alatt ügyfélszolgálat nincs, az e-mail-ekre nem válaszolunk. A február elseje előtti rendelések feladása természetesen még megtörténik, emiatt kérjük ne keressenek minket!