JUST FOR MEN (hajfesték férfiaknak) - MEDIUM BROWN (középbarna)
JUST FOR MEN (hajfesték férfiaknak) - MEDIUM BROWN (középbarna)
Ára: 5.000 Ft
Kosárba teszek db-ot

tökéletesen és tartósan fedi az ősz hajszálakat • teljesen természetes eredmény • hajfesték és sampon egyben, ezért a természetes hatás • 6-8 hétig megőrzi a színét • 5 perc alatt készRaktáron. Szállítási idő 3-5 munkanap.

A JUST FOR MEN hajfesték férfiak számára lett kifejlesztve. Nemcsak tökéletesen és tartósan fedi az ősz hajszálakat, hanem természetes benyomást is kelt azáltal, hogy az eredeti hajszínt nem módosítja, ellentétben a hagyományos hajfestékekkel. A JUST FOR MEN hajfesték és sampon keveréke, direkt azért, hogy minél természetesebb eredményt érjen el vele.

A JUST FOR MEN vitaminokat és balzsamot tartalmaz, dúsabbá, fiatalabbá varázsolja a hajat. Kíméletes, mivel nem tartalmaz ammóniát.

Haja 6-8 hétig megőrzi a színét. Lenövés esetén elég a haj tövét kezelni.

Használata rendkívül egyszerű: Vigye fel a sampont a száraz hajra és hagyja rajta öt percig. Ezután öblítse le!

Kiszerelés: 1 doboz

Tipp: Ha két árnyalat közül nem tudja eldönteni, hogy melyik hasonlít legjobban a hajszínéhez, akkor mindig válassza a világosabbat!

Figyelem: Szempilla, szakáll, bajusz, szemöldök színezésére a termék nem alkalmas.


X Tisztelt Vásárlóink! 2024. február 29-ig szabadságon vagyunk. Rendelni tudnak, de rendelésük csak február 29-e után kerül feladásra. A csomagok feladása a rendelések sorrendjében történik, tehát akik február 3-án rendelnek, azoknak jóval hamarabb kerül feladásra a rendelése, mint akik február 18-án rendelnek. A szabadság alatt ügyfélszolgálat nincs, az e-mail-ekre nem válaszolunk. A február elseje előtti rendelések feladása természetesen még megtörténik, emiatt kérjük ne keressenek minket!